Specializată în fabricarea de piese turnate și a produselor finite din ceară pierdută în oțel carbon și oțel aliat, compania noastră este un producător de clasă mondială și furnizor de articole de turnătorie din China. Se compune din două facilități majore, atât turnătorie turnătorie de oțel și fabrica de prelucrare CNC, care ne permit să furnizăm atât piese de precizie și produse finite cu o capacitate anuală de producție de peste 20.000 de tone, iar produsele sunt exportate în principal în Europa, America, Japonia și alte destinații in jurul lumii.


Sediul central al companiei noastre este situat în renumitul oraș industrial Yinzhou, Ningbo inChina. Este foarte convenabil să ajungeți cu o poziție geografică avantajoasă; este situat la aproximativ 30 de kilometri distanță de portul Bei-lun, care este al doilea port ca mărime din China și la aproximativ 15 kilometri de Aeroportul Internațional Lishe. Baza principală de producție a turnătoriei din oțel turnat este situată în orașul Qiucun, Fenghua, Ningbo, la o distanță de 15 kilometri de sediul central. Compania noastra a fost infiintata in 1993, are o suprafata totala de 40.000 de metri patrati si are acum peste 500 de angajati. Compania detine o turnatorie de brand nou, care are o suprafata de peste 30.000 de metri patrati si este echipata cu mai multe moderne tipuri de linii de producție care economisesc energie și care protejează mediul, inclusiv o linie automată de curățare a ceară și de coajă, precum și două linii de producție de tratare a căldurii cu două curele de cupru. Fabrica de prelucrare este situată în sediul Longxing și este complet echipată cu echipamente de prelucrare CNC complete și avansate, incluzând mai mult de 20 de centre de prelucrare verticale și orizontale și mai mult de 30 de mașini NC, instalația de prelucrare fiind complet independentă de turnătoria de turnătorie și are un management independent echipa și modelul de afaceri adaptat pentru a se potrivi. În plus față de turnare, forjare și prelucrare, are și posibilitatea de a prelucra diferite profiluri. Compania noastra are, de asemenea, echipamente avansate și complete de inspecție în industria de turnare, inclusiv Spectrometru, Microscop metalurgic, Tensiune Tester, Temperatură scăzută Tester, Tester cu raze X, MPT, UT, CMM, Masina de măsurare video și așa mai departe. Cu aceste facilități și instrumente avansate, suntem capabili să furnizăm clienților noștri cele mai precise produse finite și să facem produsele care îndeplinesc cerințele de inspecție generală privind compoziția chimică, proprietățile mecanice, încercările nedistructive și inspecțiile dimensionale precise.


Produsele noastre acoperă o gamă largă de industrii, inclusiv tren și feroviar, automobile & camion, mașini de construcții, mașini miniere, stivuitor, mașini agricole, construcții navale, utilaje petroliere, construcții, supape și pompe, mașini electrice, hardware, echipamente electrice și așa mai departe. Suntem capabili să producem produse în funcție de desenele sau mostrele clienților, ne concentrăm atât pe oțelul carbon, cât și pe aliajul de aluminiu. Până în prezent, peste 100 de materii prime și 5.000 de tipuri diferite de produse au fost dezvoltate și produse de noi. Suntem familiarizați cu diferitele standarde industriale, cum ar fi chinezii GB, americanii ASTM, AISI, germanii DIN, francezii NF, japonezii JIS, britanicii britanici, AS Australian și Asociația Căilor Ferate Americane (AAR) și altor standarde industriale.


Având în vedere că fabricile tradiționale de turnătorie oferă numai piese turnate, compania noastră a finalizat o transformare și a fost modernizată la un producător cu procesare profundă, cu capacități de producție extinse. Valorile de bază ale companiei noastre furnizează clienților noștri soluții perfecte, produse finite excelente și servicii excelente pentru clienți și încearcă să sporească valoarea adăugată a produselor pentru competitivitatea sa principală. Ne concentrăm pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate pentru piețele de vârf, produsele noastre nu sunt doar pentru clienții locali, ci sunt exportate în peste 30 de țări, cum ar fi SUA, Germania, Japonia, Spania, Italia, Marea Britanie, Franța, Olanda, Australia etc. . Clienții noștri includ mulți clienți OEM care se specializează în mașini pentru tren, automobile și construcții, am colaborat deja cu unele dintre cele mai importante companii din lume ca unul dintre furnizorii lor majori de turnare din China.


Compania noastră a realizat un management bazat pe informații, care este condus de un sistem ERP și facem eforturi pentru a ne standardiza sistemul nostru de management. Suntem ambele certificate ISO9001 și TS16949 și în prezent integrăm și alte sisteme avansate de management în sistemul nostru, cum ar fi 6S, managementul performanței, fabricarea slabă a producției etc. În plus, am stabilit sistemul de management de mediu ISO14001 pentru a obține o situație profitabilă pentru performanța și beneficiile sociale ale întreprinderii din perspectiva pe termen lung.


Compania și-a stabilit obiectivul strategic care este "Dezvoltarea de lider în această industrie, care se străduiește să ofere o întreprindere de turnare cu competitivitate și valoare de bază", confirmând cu competitivitatea sa principală că "Idei de conducere, Echipamente avansate, QC excelent și servicii perfecte" . Se bazează pe filozofia managementului calității: "Pornind de la nevoile clienților și încheind cu satisfacția lor, concentrându-se pe cerințele clienților și depășind așteptările acestora". Cu spiritul de întreprindere "Mutarea cu vremurile, pionieratul și inovația, armonie și câștig-câștig, lupta pentru excelență", și pe baza stilului de lucru al "Onestitate și practică, perseverent neîncetat, spirit de echipă, atingerea măreției", compania ar dori să invite sincer pe cumpărătorii potențiali la nivel global să efectueze o vizită și să aibă o bună colaborare pentru un viitor splendid împreună.