Specializată în fabricarea de piese turnate și a pieselor prelucrate pierdute din oțel carbon și oțel aliat, compania noastră este o turnătorie de turnare profesională la scară largă cu capacități puternice de prelucrare în China. Este alcătuită din două facilități majore, atât turnătorie turnătorie de oțel și fabrica de prelucrare CNC , care ne permit să furnizăm piese de precizie de turnare cu o capacitate anuală de peste 20.000 de tone, iar produsele sunt exportate în principal în Europa, America, Japonia și alte destinații din întreaga lume.

 

Compania noastra a fost infiintata in anul 1993, acoperă o suprafață totală de aproximativ 40.000 de metri pătrați și are aproximativ 400 de angajați. Sediul central este situat în renumitul oraș industrial Yinzhou, Ningbo, în China. Este foarte convenabil să ajungeți cu o poziție geografică avantajoasă ; este situat la aproximativ 40 de kilometri distanță de portul Bei-lun, care este al doilea mare port din China și la aproximativ 25 de kilometri de Aeroportul Internațional Lishe. Baza de turnare este situată în Fenghua, Ningbo, la o distanță de 20 de kilometri de sediul central, turnătoria este echipată cu mai multe tipuri de linii de producție care economisesc energie și care protejează mediul, inclusiv linii de producție automate sau semi-automate ale proceselor cheie: fabricarea, fabricarea cochiliei, turnarea, tratarea termică. Fabrica de prelucrare este situată în sediul central și este complet echipată cu echipamente de prelucrare CNC complete și avansate, incluzând 30 de centre de prelucrare verticale și orizontale și peste 30 de mașini CNC și 50 alte echipamente de prelucrare. are o echipă independentă de management și un model de afaceri adaptat pentru a se potrivi. În plus față de turnare, forjare și prelucrare, are și posibilitatea de a prelucra diferite profiluri. Compania noastra are, de asemenea, o mulțime de echipamente avansate de inspecție, inclusiv Spectrometru, Microscop metalurgic, Tensiune Tester, temperatură scăzută Tester, X-ray Tester, MPT, UT , CMM, Masina de măsurare video și așa mai departe. Cu aceste facilități și instrumente avansate, suntem capabili să furnizăm clienților noștri articole de turnătorie de înaltă calitate și să facem produsele care îndeplinesc cerințe de inspecție cuprinzătoare privind compoziția chimică , proprietățile mecanice, încercările nedistructive și inspecțiile dimensionale de înaltă precizie.

 

Produsele noastre acoperă o gamă largă de industrii, inclusiv tren și feroviar, automobile & camion, mașini de construcții, utilaje miniere, stivuitor, mașini agricole, construcții navale , utilaje petroliere, construcții, supape și pompe, mașini electrice, hardware, echipamente electrice și așa mai departe. Suntem capabili să producem produse în funcție de desenele sau mostrele clienților, ne concentrăm atât pe oțelul carbon, cât și pe aliajul de aluminiu . Până în prezent , peste 100 de materii prime și 5.000 de tipuri diferite de produse au fost dezvoltate și produse de noi. Suntem familiarizați cu standardele materiale ale multor țări, cum ar fi chinezii GB, ASTM american, AISI, germanul DIN, EN, JIS japonez, BS britanic, AS Australian și Asociația Feroviarelor Americane (AAR) și alte standarde industriale.

 

Având în vedere că turnătoriile tradiționale sunt doar prelucrări brute, compania noastră a finalizat o transformare și a fost modernizată la un producător de prelucrare profundă, cu capacități de producție extinse. Valorile de bază ale companiei noastre oferă clienților noștri soluții complete, produse finite excelente și servicii excelente pentru clienți și depune eforturi pentru a spori valoarea adăugată a produselor pentru competitivitatea sa principală. Ne concentrăm pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate pentru piețele de vârf, produsele noastre nu sunt doar pentru clienții locali, ci sunt exportate în peste 30 de țări, cum ar fi SUA, Germania, Japonia, Spania, Italia, Marea Britanie, Franța, Olanda, Australia etc. . Clienții noștri includ mulți clienți OEM care se specializează în utilaje de cale ferată, de automobile și de construcții , am colaborat deja cu unele dintre cele mai importante companii din lume ca unul dintre principalii furnizori de turnătorie din China.

 

Compania noastră a realizat un management bazat pe informații, care este condus de un sistem ERP și facem eforturi pentru a ne standardiza sistemul nostru de management. Suntem ambele certificate ISO9001 și TS16949 și în prezent integrăm și alte moduri avansate de management în sistemul nostru, cum ar fi 5S, managementul performanței, producția de producție slabă etc. În plus, am stabilit sistemul de management de mediu ISO14001 pentru a câștiga situație profitabilă pentru performanța și beneficiile sociale ale întreprinderii din perspectiva pe termen lung.

 

Compania și-a stabilit obiectivul strategic care este " Dezvoltarea de lider în această industrie, care se străduiește să ofere o întreprindere de turnare cu competitivitate și valoare de bază ", confirmând cu competitivitatea sa principală că " Idei de conducere, Echipamente avansate, QC excelent și servicii perfecte " . Se bazează pe filozofia managementului calității: "Pornind de la nevoile clienților și încheind cu satisfacția lor, concentrându-se pe cerințele clienților și depășind așteptările acestora". Cu spiritul de întreprindere " Mutarea cu vremurile , pionieratul și inovația, armonie și câștig-câștig, lupta pentru excelență", și pe baza stilului de lucru al "Onestitate și practică, perseverent neîncetat, spirit de echipă, atingerea măreției", compania ar dori să invite sincer pe cumpărătorii potențiali la nivel global să efectueze o vizită și să aibă o bună colaborare pentru un viitor splendid împreună.