Specializata in fabricarea de lost ceara piese turnate de investiţii şi produse finite în carbon din oţel şi scăzut aliat, compania noastra este o lume de clasă producator si furnizor de piese turnate de investiţii cu procesul de apă de sticlă în China. Se compune din 2 facilităţile majore, să turnare otel turnătorie şi de fabrica de prelucrare CNC, care ne permite să furnizeze atât piese turnate de precizie şi produse finite cu o capacitate anuala de productie de peste 20.000 tone, şi produsele sunt exportate în principal în Europa, Americii, Japonia şi alte destinaţii din întreaga lume.


Sediul firmei noastre se află în faimosul oraş industrial Yinzhou, Ningbo din China. Este foarte convenabil pentru a ajunge cu o poziţie geografică avantajoasa; Acesta este situat aproximativ 30 de kilometri de portul Bei-lun, care este al doilea cel mai mare port din China, şi aproximativ 15 kilometri de Lishe International Airport. Baza de producţie principal de turnatorie turnate din oţel este situat în Qiucun oras, Fenghua, Ningbo, o distanţă de 15 kilometri distanţă de sediul central. Compania noastra a fost înfiinţată în 1992, acesta acopera o suprafata totala de 40.000 de metri pătraţi şi are acum mai mult de 400 de angajati, inclusiv 10 ingineri şi tehnicieni 60. Compania detine o turnătorie nou-nouţ, care acoperă o suprafaţă de peste 30.000 de metri patrati, si este dotat cu mai multe tipuri moderne de economisire a energiei; linii de producţie ecologice, inclusiv o ceara complet automatizate şi coajă făcându-linie de flux proces, precum şi două ochiuri centura cuptor tratament termic linii de producţie. Fabrica de prelucrare se află în sediul Longxing şi este complet echipat cu CNC complete şi avansate de prelucrare echipamente, inclusiv 20 verticale şi orizontale de prelucrare centrele şi maşinile NC mai mult de 30, instalația de prelucrare este complet independentă din turnatorie de turnare şi are o echipa de management independente şi modelul de afaceri adaptate pentru a se potrivi. În plus faţă de turnare, forjare şi prelucrare, este, de asemenea, are posibilitatea de a face diverse masini; profiluri. Compania noastra are, de asemenea, echipamente de control cele mai avansate şi complet în industria de turnare, inclusiv spectrometru, microscop metalografic, Tester de tensiune, Tester de temperatură scăzută, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, maşini de măsurare pagina şi aşa mai departe. Cu aceste facilitati avansate şi instrumente, suntem capabili de a furniza cel mai precis produsele finite clienţilor noştri, şi să facă produsele îndeplinesc cerinţele lor generală inspecţie pe compoziţia chimică, proprietăţi mecanice, non-distructive de testare şi mare inspecţii dimensionale precise.


Produsele noastre acopera o gama larga de industrii, inclusiv tren; cale ferată, automobile; camioane, utilaje de constructii, utilaje miniere, stivuitor, Utilaje agricole, navale, utilaje petroliere, constructii, supapa şi pompe, masini electrice, hardware, echipamente de putere şi aşa mai departe. Suntem capabili să producă produse conform clientilor desene sau probe, ne concentrăm pe ambele aliaj de oţel şi mici de oţel carbon. Până astăzi, mai mult de 100 de materii prime si 5.000 de tipuri de produse diferite au fost dezvoltat si produs de noi. Suntem familiarizaţi cu diferite standarde industriale, cum ar fi chineză GB, American ASTM, AISI, germană DIN, francez NF, japonez JIS, British BS, Australian ca şi Asociaţia căi ferate americane (AAR) şi alte standarde industriale.


Având în vedere că tradiţionale turnătorii oferi doar piese turnate, compania noastra a finalizat o transformare şi actualizat la un producator de adânc-prelucrare cu capabilităţi extinse de producţie. Valorile noastre de bază sunt furniza clienţilor cu soluţii perfecte, mare de produse finite si servicii excelente clientilor, şi se străduieşte să crească valoarea adăugată produselor pentru competitivitatea core. Ne concentram pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate pentru pieţele de top-end, produsele noastre sunt nu numai pentru clienţii interni, dar exportate în peste 30 de ţări precum SUA, Germania, Japonia, Spania, Italia, Marea Britanie, Franţa, Olanda, Australia, Canada şi etc. Clientii nostri includ multe clienţii OEM, care se specializează în tren, automobil şi construcţii de maşini, deja am avut colaborare cu peste 10 din lume Top 500 companii ca fiind unul dintre furnizorii lor de turnare majore în China.


Societatea noastra a efectuat o bazate pe informaţii de management, care este condus de un sistem ERP şi fac eforturi să standardizeze sistemul nostru de management. Suntem ISO9001 şi de certificate de TS16949, şi în prezent integrează alte câteva avansate moduri de administrare în sistemul nostru, de asemenea, cum ar fi 6S, Managementul performantei, slabă producţie de fabricaţie, six sigma etc. În plus, ne-am stabilit sistemul de management de mediu ISO 14001, în scopul de a obţine o situaţie win-win pentru performanţă şi beneficii sociale din perspectiva pe termen lung a întreprinderii.


Compania şi-a stabilit obiectivul său strategic, care este "Lider de dezvoltare în această industrie, eforturi pentru a oferi o întreprindere de turnare cu core competitivitatea şi valoarea de bază", a confirmat cu competitivităţii sale de bază că "idei de lider, echipamente avansate, Excelent QC, şi servicii perfecte". Se lipeste de calitate management filosofie că "pornind de la nevoile clientului şi terminând cu satisfacţia lor, concentrându-se pe cerintele clientului şi depăşeşte aşteptările lor". Cu spiritul Intreprindere "Mutarea cu vremurile, de pionierat şi inovatoare, armonie şi câştig-câştig, lupta pentru excelenţă", şi se bazează pe stilul de lucru de "Onestitate şi practic, perseverent Unremittingly, munca în echipă spiritul, realizarea măreţia", noastre Compania ar dori să invite sincer global cumpărătorii potenţiali să plătească o vizită şi să aibă o bună cooperare pentru un viitor splendid împreună.


Dacă sunteţi în căutarea de turnatorie de turnare China, fabrica de turnare, turnare companiei, turnatorie de turnare de investiţii, ceara pierdut turnare turnare, turnare otel turnătorii, turnătorii de turnare de precizie, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Qianhao Metal.