Automobile Casting Process Cunoașterea și tendința de dezvoltare a tehnologiei sale de turnătorie

Turnarea este una dintre cele mai vechi metode de formare a metalelor. Aproximativ 15% ~ 20% din piesele auto sunt turnări realizate prin diferite metode de turnare. Aceste piese turnate sunt în principal componente cheie ale sistemului de alimentare și componentele structurale importante.

În prezent, Europa și industria automobilelor din Statele Unite au dezvoltat țări care distribuie tehnologii avansate de producție, calitatea produselor, eficiența producției, poluarea mediului. Turnarea materiilor prime și auxiliare au fost formate serie și standardizare, întregul proces de producție a fost realizată mecanizare, automatizare și inteligență. Aceste țări utilizează, în general, tehnologia digitală pentru a spori gradul de proiectare a proceselor de turnătorie, cu o rată a reziduurilor de aproximativ 2% până la 5% și a stabilit un sistem de servicii multinaționale și suport tehnic în rețea. Dimpotrivă, turnările de automobile ale Chinei, deși au o producție mai mare, sunt în mare parte piese de negru cu valoare adăugată și conținut redus tehnic și structură relativ simplă, departe de țările străine. Această lucrare, în principal din aspectele legate de economia de energie și de protecția mediului ale nevoilor de dezvoltare, discută dezvoltarea mașinilor de turnare și a tehnologiei auto.

Odată cu creșterea cererii de economisire a energiei și protecție a mediului înconjurător, precum și reducerea costului de producție, avantajul de turnare și formare a turnării existente, ștanțarea originală, sudarea, forjarea și turnarea mai multor părți, prin proiectarea rațională și optimizarea structurală a integrarea pieselor turnate Formarea, poate reduce în mod eficient greutatea pieselor și reduce tehnologia de procesare inutilă, astfel încât să se obțină componentele ușoare și cu performanțe ridicate.

Sub premisa asigurării performanțelor de rezistență și siguranță ale vehiculului, greutatea proprie a vehiculului poate fi redusă cât mai mult posibil pentru a reduce greutatea vehiculului, pentru a îmbunătăți performanțele dinamice ale vehiculului, a reduce consumul de combustibil și a reduce poluarea prin poluare. Fiecare 100 kilograme de reducere a greutății automobilului, consumul de 100 km de combustibil poate fi redus de 0,3 ~ 0,6 L, în cazul în care greutatea vehiculului pentru a reduce cu 10%, eficiența combustibilului poate fi crescută de la 6% la 8%. Cu nevoia de protecție a mediului și de conservare a energiei, greutatea ușoară a automobilelor a devenit tendința dezvoltării mondiale a automobilelor. Greutatea ușoară a pieselor de automobile a devenit, de asemenea, una dintre direcțiile importante de dezvoltare a articolelor de turnătorie pentru automobile.

Așa-numita turnare de precizie pentru turnarea mașinilor se referă în principal la tehnologia de spumă pierdută și la turnarea investițiilor. Odată cu dezvoltarea tehnologiei de formare a turnării automate, formarea de precizie a turnării se referă la un tip de metodă de formare a turnării. Turnările realizate prin acest tip de modelare pot fi utilizate direct fără tăiere sau tăiere. Cu cerințele crescânde privind precizia turnărilor, tehnologia de formare a preciziei de turnare a fost rapid dezvoltată în ultimii ani și au apărut o serie de metode noi de formare a turnării, cum ar fi turnarea precisă a nisipului, turnarea pierdute din spumă, turnarea sub presiune controlată și turnarea sub presiune. Metoda de turnare Cosworth este dezvoltată de Regatul Unit cu o combinație de nisip de nisip de zircon și metoda de turnare a pompei electromagnetice a fost folosită cu succes pentru producția în masă a cilindrilor din aliaj de aluminiu și au existat numeroase variații tehnologice, turnare sub presiune în locul procesului de turnare electromagnetică a pompei. Acest tip de metoda de turnare poate produce grosimea peretelui cilindrului din aliaj de aluminiu de 3,5 ~ 4,0 mm, este reprezentantul procesului precis de turnare a nisipului.

Pentru a respecta legile și reglementările din ce în ce mai stricte privind mediul, mașina se îndreaptă spre direcția ușoară. Pentru fiecare reducere cu 10% a reducerii greutății vehiculului, consumul de combustibil poate fi redus cu 5,5%, economia de combustibil poate fi crescută cu 3% ~ 5%, iar emisiile pot fi reduse cu aproximativ 10%. Aplicarea turnărilor de aluminiu și magneziu și a altor piese turnate din aliaje neferoase, dezvoltarea unei structuri integrate mari și complexe a pieselor turnate și aplicarea pe scară largă a tehnologiei de formare a turnătorilor de precizie reprezintă principala cale de realizare a turnărilor ușoare pentru automobile. Prin urmare, este necesar ca cercetarea, dezvoltarea și producția de turnătorii de automobile să fie realizată prin utilizarea pe scară largă a tehnologiilor digitale, prin utilizarea pe scară largă a materialelor de turnare de înaltă performanță și a echipamentelor de automatizare și prin satisfacerea nevoilor industriei moderne de automobile.