Utilaje de turnare din China de la mici la mari

Mașini de construcții din China turnate de la mici la mari, dezvoltarea rapidă, a devenit acum o gamă completă de produse, abilitatea inovatoare de a spori continuu cererea de pe piață este industria de soare foarte puternică. Mai ales în ultimii ani, Utilaje de construcții turnate pentru a accelera în continuare ritmul de dezvoltare, pentru a promova producătorii de turnătorie mașini de construcții nu numai creșterea producției, și conținutul de tehnologia produsului este, de asemenea, în creștere. Cu toate acestea, Chineză Utilaje de construcții turnate nu este optimist cu privire la problema: dimensiunea redusă a întreprinderilor, concentrația industrială este scăzută, structura produsului este irațională, inovații independente slabe, echipamente și tehnologie înapoi, de intrare mare, consum ridicat, poluare ridicată, , Eficiența scăzută Dezvoltarea modului de evidențiere a bazei industriale este încă fragilă. Accelerarea îmbunătățirii produselor de turnătorie din China de inginerie, capacitatea de inovare tehnologică, consolidarea industriei R & D de producție, de învățare, de cercetare comune, a devenit o prioritate de top.

Următoarele sunt aceleași cu cele ale "

Analiștii din industrie au subliniat: Chinei de construcții mașini de turnare caracteristicile regionale ale mai distinctiv, a format o regiune "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong și alte locuri din cluster industria de turnătorie. Aglomerația acestor zone va contribui la crearea mai multor oportunități de cooperare, astfel încât să se desfășoare activități de formare, finanțare, dezvoltare, marketing, export și alte aspecte ale interacțiunii și să se promoveze dezvoltarea industriei de turnare a mașinilor de construcții.

Următoarele sunt aceleași cu cele ale "

În ultimii ani, dezvoltarea rapidă a turnătoriilor de mașini de construcții, în principal în industria din aval pentru a promova industria, industria de turnătorie a mașinilor industriale este, de asemenea, datorită dezvoltării rapide a turnării mașinilor de construcții, a turnătoriilor de mașini de construcții pentru a aduce oportunități de dezvoltare. În 2013, chinez Utilaje de construcții turnate Dimensiune piață a ajuns la 149.199 miliarde de yuani, o creștere de 24,1%.

Următoarele sunt aceleași cu cele ale "

2010 Utilaje de construcții Venituri turnate va ajunge la 400 miliarde, o creștere de peste 25% în 2015 va ajunge la mai mult de 870 miliarde, o creștere medie de mai mult de 17%, perspectivele pieței este foarte optimist cu privire la rata de creștere a PIB, Cinci ani industria va inaugura în Dezvoltarea reală a vârfului. Potrivit "2014-2018 China Utilaje constructii de turnare Raport de cercetare de piață", arată că industria Chinei industria de construcții de turnare în următorii câțiva ani menține încă o perioadă de dezvoltare rapidă. Motivul pentru dezvoltarea rapidă a Chinei industria de mașini de construcții turnare este că, pe de o parte, datorită dezvoltării rapide a industriei mașini de uz casnic, cererea pentru turnătorii este în creștere. Pe de altă parte, piața internațională a turnării devine din ce în ce mai activă. Astfel, din mediul înconjurător, industria de turnare a investițiilor, perspectiva de piață este largă.