Constructii masini turnare scară Road

Dezvoltarea extensivă de expansiune verticale şi orizontale a produsului de viaţă controlabilitate, continuă să primească inovatoare eroziune.

Progresului științific și tehnologic pentru a dezvolta noi produse pentru a înlocui întreprinderilor de producţie la scară largă de produse tradiţionale, este o legi economice irezistibil, pentru producţia pe scară largă a adus o mulţime de risc. În lumea de astăzi, este în epoca revoluţiei tehnologice, tehnologii noi, materiale noi, noi produse continuă să apară, şi de a promova dezvoltarea industriei de turnare utilaje constructii.

În ultimii ani, industria construcţiilor de maşini pentru a accelera ritmul de dezvoltare, pentru a promova producerea de piese turnate pe care l-a crescut. 2010 constructii utilaje industria venituri va ajunge la 400 de miliarde, o creştere de peste 25 %; 2015 va ajunge la peste 890 de miliarde, o creștere medie de mai mult de 17 %, dar masini turnare construcţii sunt încă extinse de dezvoltare model, inclusiv: industriale concentrația este redusă, structura este irationala, independent capacitatea de inovare, echipamente şi tehnologie înapoi şi alte probleme evidenţiate. Putem rezolva aceste probleme, utilizarea de economiile de scară orizontale şi verticale mod de a gândi să caute drumul masei industriale.

Scară de expansiune a grilei, adică, scara producţiei şi exploatarea produselor similare, introducerea de noi produse; scara de dilatare verticale, care este, de cercetare şi dezvoltare, realizări tehnologice în marketing de top la producţia de jos şi cercetare unul-oprire pe industriale la scară studiul.

Din perspectiva de economie, aceste două niveluri: în primul rând, dezvoltarea de noi produse şi de cercetare, în apropiere de produsul în sine este o constantă de inovare, un semn este la schimbările de cererea clientului ca centru de introducerea continuă de produse noi. Celălalt este inovaţie de proces de producţie, structurii organizatorice inovare, precum şi managementul şi formă de inovare.

Scopul nostru este de a îmbunătăţi productivitatea şi de a îmbunătăţi eficienţa managementului. În acelaşi timp atât nucleul de inovare, în acelaşi timp, vizează cel mai dinamic de dezvoltare a produsului şi inovare. Inginerie masini turnare caracteristicile regionale, a format o regiune "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong şi alte locuri turnare industria cluster-ului. Aglomerare de aceste domenii vă va ajuta să creaţi mai multe oportunităţi de cooperare, astfel încât instruirea, finanţare, dezvoltare, marketing, export şi alte aspecte ale interacţiunii, şi de a promova dezvoltarea industriei de turnare utilaje constructii.

Progresului științific și tehnologic pentru a dezvolta noi produse pentru a înlocui întreprinderilor de producţie la scară largă de produse tradiţionale, este o legi economice irezistibil, pentru producţia pe scară largă a adus o mulţime de risc. În lumea de astăzi, în epoca revoluţiei tehnologice, tehnologii noi, materiale noi şi noi produse în curs de dezvoltare, şi este scurtarea ciclului de viaţă a produsului. În ultimele câteva decenii produsul acum a fost scurtată pentru ani sau chiar luni. Produse noi sunt în mod constant înlocuirea produselor vechi.

Orice produs are o perioadă de creştere, maturitate, recesiune un astfel de proces. Şi ciclul de viaţă a produsului va aduce unele riscuri. Un economist a spus că numai piaţa durabilă, nu există nici produse durabile. Un produs şi apoi populare, şi apoi fierbinte, dar, de asemenea, atunci când recesiunii.

Industria constructoare de masini de turnare, "începutul măreţ" de inginerie, dar fata de piata imensa spaţiu, avem nevoie de dezvoltarea de noi produse şi performanţe tehnice de îmbunătăţire continuă, concentrându-se pe cercetare de bază şi anticipative, spori capacitatea de a rezista riscurile. Risc primele de risc, timpuriu riscul transferului, eforturile de a reduce riscul pierderii: previziuni exacte ale ciclului de viaţă a produsului, pentru consolidarea pieţei de cercetare, cercetare şi dezvoltare de noi produse, care, în concurenţă acerbă în piaţă pentru a menţine lungă - care este, Gândirea inovativă în mod continuu.