Constructii masini turnare va rămâne rapid de developare

Chinei constructii industria de masini la mic la mare, rapid de dezvoltare, a devenit acum o gama completa de produse, a crescut capacitatea de inovare, cererea de pe piaţă este foarte puternic răsărit de soare industria. Mai ales în ultimii ani, industria construcţiilor de maşini pentru a accelera ritmul de dezvoltare, pentru a promova construcţia producătorii de piese turnate mașinilor a crescut nu numai producţia, şi conţinutul de tehnologie produse, de asemenea, este în creştere. Cu toate acestea, construcţiilor de maşini China nu este optimist în privinţa problemei: întreprinderile la scară mică, industriale concentrația este redusă, structura de produs este capacitatea de inovare iraţional, independente, echipamente şi tehnologie înapoi, înaltă intrare, de mare consum, poluare mare, scăzut eficienta, eficienta scazuta dezvoltarea de modul în care scoate în evidenţă bazei industriale este încă fragilă. Accelera îmbunătăţire a Chinei engineering masini turnare produse, capacitatea de inovare tehnologică, întări industria R & D producţiei, învăţare, cercetare comun, a devenit o prioritate de top.

Shang Pu consultanta industria analiştii subliniat: China constructii masini turnare din caracteristicile regionale mai distinctiv, s-a format o regiune "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong şi alte locuri de turnatorie industria cluster. Concentrația de aglomerare industriale în aceste domenii va ajuta crea mai multe oportunităţi de cooperare, astfel încât de formare, finanţare, dezvoltare, marketing, export şi alte aspecte ale interacţiunii, şi de a promova dezvoltarea de constructii industria constructoare de masini de turnare.

În ultimii ani, dezvoltarea rapidă a industria construcţiilor de maşini, în principal în industria în aval de promovare a industriei, industria de turnătorie maşini de inginerie este, de asemenea, datorită dezvoltării rapide a construcţiilor de maşini, la industria construcţiilor de maşini pentru a aduce oportunitati de dezvoltare. În 2013, China constructii utilaje industria mărimea pieţei a ajuns la 149,199 de miliarde de yuani, o crestere de 24,1 %.

2010 constructii utilaje industria venituri va ajunge la 400 de miliarde, o creştere de peste 25 % în 2015 va ajunge la peste 890 de miliarde, o crestere medie de 17 %, perspectivele de piaţă este foarte optimist în privinţa rata de creştere a PIB, în următorii cinci ani industria va introduce în dezvoltarea reală de vârf.

Shangpu consultanta industria de investiţii decizional reţea lansat "piata de masini 2014-2018 China constructii sondaj raportul" Arată că China constructii industria constructoare de masini de turnare în următorii câţiva ani încă menţine o dezvoltare rapida perioada. Dezvoltarea rapidă a Chinei construcţii maşini de turnare se datorează dezvoltarea rapidă a industria constructoare de masini interne, creşterea cererii interne pentru piese turnate; pe de altă parte, piaţa internaţională de turnare este de a deveni mai activ, şi volumul exporturilor de piese turnate este în creştere an de an. Astfel, la mediu, industrie, de turnătorie de investiţii perspectiva de piata este larg.

Se confruntă cu un spaţiu de piata imensa, înfiinţarea de centre de cercetare şi dezvoltare, concentrându-se pe inovaţie tehnologică; pentru a consolida dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea performanţei maşină de tehnologie; se concentreze pe cercetare de bază şi anticipative, hibride şi inteligent excavator înainte, pentru a îmbunătăţi local brand de piaţă Share va juca un rol.

Având în vedere deficienţele existente, o serie de producatori de gazdă interne sunt sau au fost găsite o perioadă scurtă de timp a competitivității de brand a metodei. În acelaşi timp, întreprinderile ar trebui să consolideze R & D şi fabricarea pieselor pentru a spori procentajul de părţi; îmbunătăţi produs de informaţii, informaţii, nivel de automatizare, caracteristicile produsului bogat; cuprinzător spori fiabilitatea produsului general, şi de a reduce treptat calitatea produselor între Europa şi Statele Unite gap.