Utilajele de construcții vor rămâne în perioada de dezvoltare rapidă

Industria Chinei de mașini de construcții de la mici la mari, dezvoltarea rapidă, a devenit acum o gamă completă de produse, capacitatea de inovare a fost în creștere, cererea de pe piață este industria de soare foarte puternic. Mai ales în ultimii ani, industria de mașini de construcții pentru a accelera în continuare ritmul de dezvoltare, pentru a promova producătorii de turnătorie mașini de construcții nu numai creșterea producției, și conținutul de tehnologia produselor este, de asemenea, în creștere. Cu toate acestea, industria Chinei de mașini de construcții nu este optimist cu privire la problema: întreprinderile la scară mică, concentrația industrială este scăzută, structura de produs este irațional, capacitatea de inovare independent, echipamente și tehnologie înapoi, de intrare mare, consum ridicat, poluare ridicată, eficiență scăzută Dezvoltarea modului de evidențiere a bazei industriale este încă fragilă. Accelerarea îmbunătățirii producției de mașini de turnătorie din China, capacitatea de inovare tehnologică, consolidarea industriei de cercetare și dezvoltare a producției, învățării, cercetării comune, a devenit o prioritate de top.

Analiștii din industrie au subliniat: Chinei de construcții mașini de turnare caracteristicile regionale ale mai distinctiv, a format o regiune "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong și alte locuri din industria de turnătorie cluster. Concentrarea aglomerării industriale în aceste zone va contribui la crearea mai multor oportunități de cooperare, astfel încât formarea, finanțarea, dezvoltarea, marketingul, exportul și alte aspecte ale interacțiunii și promovarea dezvoltării industriei de turnare a mașinilor de construcții.

În ultimii ani, dezvoltarea rapidă a industriei mașinilor de construcții, în principal în industria în aval pentru a promova industria, industria de turnătorie mașini de inginerie este, de asemenea, datorită dezvoltării rapide a industriei mașinilor de construcții, industriei de mașini de construcții pentru a aduce oportunități de dezvoltare. În 2013, dimensiunea pieței industriei mașinilor din China a ajuns la 149,1 miliarde de yuani, o creștere de 24,1%.

010 veniturile industriei mașinilor de construcții va ajunge la 400 miliarde, o creștere de mai mult de 25% în 2015 va ajunge la mai mult de 890 miliarde, o creștere medie de peste 17%, perspectivele pieței sunt foarte optimiste cu privire la rata de creștere a PIB, cinci ani industria va inaugura în Dezvoltarea reală a vârfului.

Rețeaua de investiții industriale de luare a deciziilor lansat "2014-2018 Chinei raportul pieței de mașini de cercetare de piață", arată că industria de construcții din China industria de turnare în următorii câțiva ani menține încă o perioadă de dezvoltare rapidă. Dezvoltarea rapidă a industriei Chinei de construcții de mașini de construcții se datorează dezvoltării rapide a industriei mașinilor de uz casnic, creșterea cererii interne de piese turnate; pe de altă parte, piața internațională a turnării devine din ce în ce mai activă, iar volumul de export al pieselor turnate crește de la an la an. Astfel, din mediul înconjurător, industria de turnare a investițiilor, perspectiva de piață este largă.

Faceți un spațiu imens de piață, crearea de centre de cercetare și dezvoltare, cu accent pe inovația tehnologică; pentru a consolida dezvoltarea de produse noi și îmbunătățirea performanțelor tehnologiei mașinii; să se concentreze pe cercetare de bază și de perspectivă, să excavator hibrid și inteligent înainte, pentru a îmbunătăți piața locală de brand Ponderea va juca un rol

Având în vedere deficiențele existente, un număr de producători interni gazdă sunt sau au găsit o perioadă scurtă de timp pentru a îmbunătăți competitivitatea mărcii în cadrul metodei. În același timp, întreprinderile ar trebui să consolideze cercetarea și dezvoltarea și producția de piese pentru a spori proporția de piese; îmbunătățirea inteligenței produselor, a informațiilor, a nivelului de automatizare, a caracteristicilor produselor bogate; îmbunătățirea cuprinzătoare a fiabilității generale a produsului și reducerea treptată a calității produselor între Europa și decalajul Statelor Unite.