Discuție privind patru motive de turnare a valvelor întorcându-se în negru

Discuție privind patru motive ale turnării robinetului negru

În domeniul prelucrării, din cauza particularității pieselor turnate, va exista aspectul fenomenului negru în procesul de utilizare. Care este motivul pentru aceasta?

1. Motive interne. Mulți dintre producătorii de turnare a supapelor în turnarea sub presiune, prelucrarea mecanică, nu vor face nici o operațiune de curățare, iar unele chiar simple bord de apă, acestea sunt dificil de completat curat. Și suprafața agentului de turnare, lichidul de tăiere, lichidul de saponificare și alte substanțe corozive și alte pete vor accelera viteza neagră a formei de turnare.

2. Impactul mediului extern. Într-o anumită condiție de temperatură și umiditate, turnarea va fi foarte ușor să apară într-o stare de oxidare neagră sau mucegai, de fapt, aceasta este determinată de caracteristicile turnării în sine.

3. Proiectarea nerezonabilă a proceselor. Valvula turnate în curățare sau presiune după tratarea necorespunzătoare, va da casting mucegai, negru pentru a crea o anumită condiție, accelera formarea de mucegai. Și dacă alegerea agentului de curățare are o coroziune puternică, poate provoca coroziunea și oxidarea turnărilor.

4, managementul depozitului nu este în vigoare. Turnarea este stocată în diferitele înălțimi ale depozitului, iar mucegaiul său este diferit.