Factorii care influențează calitatea produselor turnate

Factorii care influențează calitatea produselor turnate

Uzura uneltelor și stabilitatea dimensională afectează direct precizia mașinii pentru a menține viața.

Există mulți factori care afectează calitatea turnărilor mașinilor. Primul este procesul de proiectare a turnării. Pentru a determina geometria și mărimea turnării în funcție de condițiile de lucru și de proprietățile materialului metalic, este necesar să se ia în considerare raționalitatea designului din punctul de vedere al caracteristicilor procesului de turnare a aliajului și turnării, adică efectul de dimensiune evident și solidificarea și contracția, stresul și alte aspecte, pentru a evita sau a reduce compoziția componentelor de cupru segregarea, deformarea, fisurarea și alte defecte.

Al doilea trebuie să aibă un proces de turnare rezonabil. În funcție de structura de turnare, greutate și mărime, caracteristicile aliajelor de turnare și condițiile de producție, Material Castings selectați sub-suprafața și forma potrivită, metoda de bază, setul rezonabil de tendoane de turnare, fierul rece, sistemul de turnare și turnare. Pentru a asigura accesul la piesele de înaltă calitate.

A treia este calitatea materiilor prime pentru turnare. Incintele metalice, materialele refractare, combustibilii, fluxurile, modificatorii și nisipul de turnătorie, liantul de nisip, vopselele și alte materiale, calitatea necorespunzătoare, vor face ca piesele turnate să producă pori, găuri, zgură, nisip lipicios și alte defecte. calitatea internă, piesele grase vor fi dezmembrate.

Al patrulea este operațiunea de proces, Masini de turnare pentru a dezvolta un proces rezonabil de proceduri de operare pentru a îmbunătăți nivelul tehnic al lucrătorilor, astfel încât punerea corectă în aplicare a normelor.