Formarea performanțelor turnărilor cu supape

Formarea performanțelor pieselor de turnare: Temperatura de turnare este de 1540, formabilitatea turnării este bună, iar rata de contracție a turnărilor este, în general, de 2,5%. Este necesar să se ia în considerare proiectarea presiunii, aranjarea șinelor de turnare și selectarea materialelor de turnare. Atunci când dimensiunea de turnare este părtinitoare, aceasta poate fi corectată după tratamentul termic, iar tratamentul termic ar trebui să fie efectuat după rectificare.

În comparație cu alte piese turnate din fontă cenușie, procesul de fabricație a pieselor turnate are următoarele caracteristici:

Shan Valve Turnare procesul de fabricare și procesul de inspecție este mult mai complex.

Marfa de turnare a supapelor este o carcasă complexă cu pereți subțiri. Turnările sale necesită o suprafață netedă, o claritate de turnare, în special un defect strans. Pentru a îndeplini cerințele de mai sus, turnarea ar trebui să ia o serie de măsuri tehnologice, cum ar fi alegerea materialelor de turnare de înaltă refractare și controlul apei de nisip, turnarea ar trebui să fie stratificată pentru a se asigura că duritatea nisipului, Sistem de gură și un control strict al vitezei și temperaturii de turnare. Datorită cerințelor tehnice ridicate,

Procesul de turnare a pieselor turnate este mult mai complicat decât cel al turnărilor generale.

În plus, piesele de supapă, pe lângă mărimea inspecției, precizia și aspectul locației, precum și unele pentru structura metalografică, proprietățile mecanice, rezistența la coroziune și testarea nedistructivă și alte teste, astfel încât procesul de verificare a supapelor este de asemenea mai complex.

Distribuția supapelor Shan este dificil de instalat pe mașinile-unelte

Structura și forma pieselor turnate sunt complexe, iar unele părți aparțin pereților subțiri, pieselor subțiri și rigidității slabe. În cazul prelucrării pe mașini-unelte, localizarea și strângerea sunt dificile, adesea fiind necesar un dispozitiv special special.

Unele părți ale supapei, precizia de poziționare a suprafeței de bază este mai mică, rugozitatea suprafeței este mai mare și, uneori, chiar și utilizarea poziționării suprafeței neimpresionate. Iar prelucrarea capacului și a altor părți ale cerințelor de precizie și rugozitate a suprafeței este foarte mare, este dificil să se asigure calitatea prelucrării. Prin urmare, pentru a satisface necesitățile procesului, este adesea necesar să se îmbunătățească precizia suprafeței de bază de poziționare și să se reducă rugozitatea suprafeței sau pe suprafața prelucrării locației suprafeței de bază, ceea ce sporește complexitatea Procesul de fabricare a supapei.

Transformarea Shan este dificilă.

Ca urmare a diferitelor tipuri de piese de turnare a materialului de supapă, în plus față de o varietate de fontă, oțel carbon, majoritatea performanțelor sale de înaltă rezistență, rezistente la coroziune și de tăiere a materialelor dure sunt foarte slabe, este dificil să se realizeze cerințele Precizia prelucrării și rugozitatea suprafeței. Precizia geometrică și rugozitatea suprafeței suprafeței de etanșare a pieselor turnate ale supapei sunt foarte ridicate, astfel încât dificultatea de prelucrare a pieselor turnate este sporită. În același timp, performanța de tăiere a materialului de turnare al supapei este slabă și aduce multe probleme noi metodei de prelucrare a pieselor turnate ale supapei, materialului sculei, dozării de tăiere, echipamentului de procesare și așa mai departe.