Cum să verificaţi utilaje defecte de turnare

Cum să verificaţi defecte de turnare de maşini

Pentru a asigura calitatea de utilaje Castingss, utilaje Castingss trebuie să se bazeze pe utilizări diferite şi cerinţele, metodele de control diferite, detectarea din timp a defectelor, care nu sunt permise. Defect de control adoptate, în general, următoarele metode.

(A) aparitia de inspecţie a Rugozitatii de inspecţie ar trebui să fie în condiţii de iluminare corespunzătoare la visual - bloc atinge mâna, cu sensul de starea suprafeței de identificare, cu instrumentul de măsurare pentru a obţine maşini Piese turnate dimensiunea datelor, metode statistice pentru a determina acurateţea rata de Defect de turnare utilaje.

(B) chimic analiza de toate Castingss masini, compoziţia chimică este foarte important, atât în cele mai multe cazuri, compoziția chimică este indexul de acceptare. Compoziţia chimică, de asemenea, indirect determină proprietăţile mecanice de turnare de maşini şi apariţia unor defecte sau nu.

(3) mecanice performanţă test de duritate este primul pentru a testa dacă defectul s-a produs în turnare utilaje înseamnă, la începutul acestui secol, Statele Unite ale Americii a fost în secţiunea nisip mostrei de masini turnare masini turnate chiulasă, cum ar fi duritate depăşeşte o anumită valoare, care este inevitabil fisuri să fie casate. Această metodă este simplu şi neobişnuite.

(4) metalografice examen (test de microscop metalografic) cu un microscop optic şi apoi amplificat 50 ~ 2000 de ori pentru a observa suprafaţa metalului lustruit, proba în lipsa de eroziune în condiții de incluziuni (folosind luminoase, întuneric şi polarizate, interferenţe şi micro duritate şi alte funcţii cu referire la GB10561-89 rating), după eroziune organizatiei si cereale dimensiune control. Această metodă este utilizat pe scară largă pentru a verifica defecte microscopice, dar, de asemenea, frecvent utilizate pentru a studia caracteristicile microscopice defecte macroscopice.

(5) Non-distructivă testarea (non-distructivă) printre ei, metoda osmotic (ISO3452), particule magnetice testarea metodei, Erika curent metoda de testare, pot fi utilizate numai pentru utilaje-piese turnate de suprafaţă sau a unei inspecții defect, de suprafaţă control al defecte profunde de masini piese turnate, linie transmisie metoda (ISO5579), tomografie şi metoda de detectare cu ultrasunete defect. Control nedistructiv a dezvoltat rapid în ultimii ani, datorită prelucrare de date şi hardware-ul tinde să fie portabil, foarte mult îmbunătăţirea fiabilitate si flexibilitate de control.