Cum de a controla temperatura de turnare de turnare Valve?

Cum de a controla temperatura de turnare de turnare valve?

În fiecare an în producţia de turnare supapa, adesea din cauza temperaturii turnarea resturi distributie aproximativ 20 % din temperatura de turnare turnare şi suprafaţă de turnare este strâns legat de calitate, prin urmare, pentru a îmbunătăţi randamentul supapa de turnare, aveţi nevoie pentru a controla la turnarea temperatura.

1, cea mai mare temperatura de turnare. supapa de turnare Pouring temperatura este prea mare va provoca nisip, mai ales cu un miez complexe de nisip piese turnate, când turnarea temperatura ≥ 1420 ℃ atunci când deşeurile crescut, turnarea temperatura de 1460 ℃ atunci când deşeurile până la 50 %. Prin urmare, temperatura de turnare turnare trebuie să fie controlat la cel mai înalt 1420 ℃ mai jos.

2, temperatura mai mică de turnare. supapa de turnare atunci când turnare temperatura este mai mică decât 1380 ℃, după prelucrare fonta sub piele va găsi o singură gaură, diametru gaura este, în general, 1 ~ 3mm. În unele cazuri există numai 1-2 găuri, şi aceste gauri vor apărea cu o cantitate mică de lichid zgură. Studiile au arătat că acest defect este legat de turnare temperatura, şi când turnarea temperatura este mai mare decât 1380 ° C, supapa de turnare nu vor produce aceste defecte.

În concluzie, se poate observa ca temperatura de turnare de turnare ar trebui să fie controlată la 1380 ~ 1420 ℃. În plus, turnarea temperatura este prea mică, cel mai frecvent motiv este înainte de fier topit, turnarea otelului deschise pentru o lungă perioadă de timp pentru transportul şi staţi şi căldură in. supapa de turnare cu o acoperire de polonic cu un material de izolare termică, pierderea de caldura poate fi redus semnificativ.