Cum se controlează temperatura de turnare a turnărilor de supape?

Cum să controlați temperatura de turnare a pieselor turnate?

În fiecare an, în producția de piese de turnare a supapei, adesea datorită turnărilor, piesele de turnare a reziduurilor de temperatură reprezintă aproximativ 20%, temperatura de turnare este strâns legată de calitatea turnării, prin urmare, pentru a îmbunătăți randamentul pieselor turnate, trebuie să controlați temperatura de turnare.

1, cea mai mare valoare a temperaturii de turnare. Temperatura ridicată de turnare va determina o creștere a tipului de nisip, în special în cazul turnărilor complexe de nisip de nisip, atunci când se toarnă temperatura 1420 când se mărește resturile, iar temperatura de turnare este de 1460 deșeuri Shan până la 50%. Prin urmare, temperatura cea mai mare de turnare ar trebui controlată sub 1420 Shan.

2. Temperatura cea mai scăzută de turnare. Atunci când temperatura de turnare este sub 1380 Shan, micile pori ai fiecărui monomer se vor găsi sub suprafața fontei prelucrate, iar diametrul găurii este în general 1. În cazuri individuale există doar 1-2 găuri mici și Aceste găuri vor apărea, de asemenea, cu o cantitate mică de zgură lichidă. Rezultatele arată că acest defect este legat de temperatura de turnare, iar atunci când temperatura de turnare este mai mare decât 1380 Shan, defectul nu va fi produs în piesele turnate.

Pentru a rezuma, se poate observa că temperatura de turnare ar trebui să fie controlată în 1380. În plus, cea mai comună cauză a temperaturii scăzute de turnare este aceea că, înainte de turnare, fierul topit este transportat și rămas în recipientul deschis o perioadă lungă de timp. Pierderea de căldură poate fi redusă semnificativ prin turnarea capacului cu un material adiabatic.