Designul integrat al turnării automobilelor

Design Integrat de Turnare Automobile

Cu economia de energie a autovehiculelor și reducerea costurilor de producție continuă să crească, să utilizeze pe deplin avantajele turnării, ștanțării originale, sudării, forjării și turnării, formând mai multe părți, prin proiectarea rezonabilă și optimizarea structurală, Formarea, poate reduce în mod eficient greutatea pieselor și reduce tehnologia de procesare inutilă, pentru a obține greutatea pieselor și performanțe ridicate.

Tendința de dezvoltare a integrării turnării automobilelor este mai evidentă în dezvoltarea pieselor turnate din aliaje neferoase. Pentru a utiliza în întregime procesul de turnare pentru a obține caracteristicile producției de piese turnate complexe, au fost concepute în mod integrat panourile ușii, scheletul scaunului, scheletul bordului, cadrul frontal și firewall-ul și alte modele integrate de înaltă presiune Turnate, dimensiunea semnificativ mai mare decât producția curentă de turnare, necesitatea unei mașini de turnare sub presiune de 4 000-5 000 t sau chiar mai mare pentru producție.

Greutatea pieselor turnate pentru automobile

Pentru a asigura cât mai mult puterea și siguranța mașinii sub premisa mașinii pentru a reduce calitatea preparatului, pentru a obține o greutate redusă, sporind astfel puterea vehiculului, reducerea consumului de combustibil și reducerea poluării gazelor de eșapament. Calitatea vehiculului este redusă cu 100 kg, iar consumul de carburant la 100 km poate fi redus cu 0,3 până la 0,6 L. Dacă greutatea vehiculului este redusă cu 10%, eficiența combustibilului poate fi mărită cu 6% până la 8%. Cu nevoile de protecție a mediului și de conservare a energiei, greutatea automobilului a devenit tendința mondială de dezvoltare a automobilelor, greutatea pieselor turnate pentru automobile a devenit una dintre direcțiile importante de dezvoltare a turnărilor auto.