Masini turnate repararea suprafetelor metoda pentru defecte pentru a ascunde

Suprafata de turnare utilaje repara metoda pentru defecte pentru a ascunde

Platforma de fontă, placa de control, placa de fonta, masini unelte masini turnate în procesul de producție va apărea în mod inevitabil unele mici defecte. Mici Buzhi Yu re-utilaje turnare, că există unele mici defecte de turnare de maşini cum să rezolve această problemă?

1. distributie lipici

Castingss de maşini simple, ample, reparaţii generale nu necesită prelucrarea ulterioară şi nici cerinţele de duritate de puterea speciale. Valoarea adăugată a Castingss astfel de maşini este relativ scăzut.

2. sudare

Mai mult de 90 % din producătorii de turnatorie au ales pentru a rezolva producţie întâlnite în defecte de turnare de maşini de sudură. Sudura reparatii ca urmare a utilizării de metal de umplere (consumabile de sudură, în general, se potrivesc cu materialul de turnare de maşini), performanţă de sudare pot în principiu să îndeplinească standard de bază de metal, şi operaţii simple, sudare randament ridicat, multi producatori recunoscute şi de încredere. Au în prezent pe piaţă, mai multe tipuri de aparate, folosite în defect de reparare, de sudura, în general, următoarele:

Masina de sudura: fontă, oţel turnat sudare de mai multe utilizarea mod tradiţional.

Avantaje: repara defecte mari, randament ridicat.

Dezavantaje: articulaţiilor lipit pe duritatea este prea mare, stresul interne, predispuse la fisuri, în general, de asemenea, nevoie de tratament termic a îndeplini cerințele de prelucrare. Şi din cauza condiţiilor interne de sudare uşor pentru a produce Pori, zgură şi alte defecte secundare.

Sudura TIG: precizie masini Castingss (aliaj din oţel, oţel inoxidabil precizie masini turnare), aluminiu aliaj mor folosi utilaje turnare de argon cu arc masina de sudare. O parte din producatori de fabricare şi reparare mucegai, dar, de asemenea, utilizarea de sudare maşină repararea defecte de mucegai.

(1) avantaje: sudare eficienţă ridicată, mai mare decât aparatul de sudura de precizie. Mai multe tipuri de sudare sarma, otel inoxidabil, aluminiu aliaj produse cel mai des utilizat poate fi folosit pentru sudare, puterea de a invata mare.

(2) dezavantaje: pentru defect de reparare, repararea mici defecte (destomate, trachoma), datorita impactului este prea mare, sunt urme de bordura. Sudare otel are un loc greu. Datorită efectelor de căldură, sudarea colorate Castingss utilaje sau piese cu pereti subtiri, uşor de a produce caldura distorsiuni. Cerințele operaționale sunt mai mari.

3. rece welding machine

Este începutul secolului XXI, nasterea unei noi tehnologii de reparare, sudare procesul din cauza prelucrat termic este foarte mic, a fost un sudor rece. După mai mulţi ani de dezvoltare, direcţia de aplicare maşină şi tehnologie de sudare au fost o mare dezvoltare, a fost în repararea piaţă ocupă o mare parte. În conformitate cu repararea categoriile de produse sunt: maşină de plasare şi EDM repara masina de sudare.

4. montator

Utilizarea principiului instantanee de înaltă frecvenţă de descărcare de gestiune va lipi pasta (0.05-0.20 mm) la suprafata de prelucrat, depinde de grosimea maximă de fiecare pasta cu grosimea sudurii acelaşi, calitate de sudare de descărcare de gestiune este uniformă. Potrivite pentru uzura de piesa de prelucrat, reparare de toleranţă, în piaţa de mucegai de prelucrare are o anumită influenţă. Aparatul poate, de asemenea, fi sudare praf (sau procesare deșeuri), umplut în defect (cum ar fi trachoma), după reparaţii de descărcare de gestiune. După repararea culoarea de piesa de prelucrat este mic. Dezavantajul este că viteza de reparare este mai lent.

Dezavantajul comune de masina de sudare rece şi maşină de plasare este că eficienţa de sudare este nu la fel de mare ca cea a maşinii şi argon masina de sudare cu arc de sudare, dar avantajele sale remarcabile face oamenii prefera sudare rece atunci când repararea milimetru defect şi prelucrarea suprafetelor defect.