Piese turnate mecanice produc principalul motiv pentru separarea rece şi turnarea

Piese turnate mecanice produc principalul motiv pentru separarea rece şi turnarea

Există un decalaj de fuziune incomplet pe o mecanică, şi marginea sudurii este buna. Acest decalaj este numit rece. Mecanice de piese turnate sunt umplute cu lipsa locale, mecanică de turnare de carne, capătul arcului nu a fost turnat. Uscat nisip turnare solide, mai ales nici un aliaj de fonta presiune negativă este cazul, turnate mecanice sunt predispuse la rece separarea şi la mai puţin de defecte, care rezultă în mecanice turnare resturi turnat.

Tip spuma este incalzita, descompuse, şi produs de descompunere este încălzită la temperatura metalului topit sa absoarba caldura, astfel racirea metalului topit. În plus, a gazelor de descompunere creşte rezistenţa de umplere de metal lichid. Aceste două determină o reducere semnificativă în fluiditatea de metal lichid, care este cauza principală a separare rece şi turnarea.

În plus, programul de turnare, turnarea structura sistem şi turnarea operaţie pentru a produce separarea rece, turnarea, de asemenea, au un anumit impact.

Turnare mecanic pentru a preveni măsuri: ① pentru a îmbunătăţi temperatura de metal topit de turnare. Temperatura de turnare de turnare solide ar trebui să fie mai mare decât temperatura de turnare de turnare nisip în aceleași condiții de cel puțin 30 ℃, şi, în general, este recomandat pentru a creşte temperatura de 30-50 de grade Celsius. ② aruncat o anumită presiune negativă. Sub presiune negativă a peretelui poate reduce din metal lichid de umplere atunci când gaze rezistenţă, atunci când tip spuma de bună calitate, densitate joasă şi înaltă rezistenţă, cantitatea de gaz este mic, turnat din aluminiu aliaj turnate pot fi presiune negativă de turnare. Atunci când calitatea spumei este slabă, turnare turnare necesita presiune negativă. Turnarea masini piese turnate sunt în general utilizate presiune negativă de turnare. ③ alege un program rezonabil de turnare şi turna structura de sistem. De exemplu utilizarea sistemului de top turnare turnare, gol gură de scurgere, pentru a minimiza lungimea totală a sistemului de turnare, astfel încât procesul de metal lichid scurtat, procesul de umplere netede, pentru a preveni rece şi turnat la mai puţin de defecte.