Mecanismul de amestecare acţiune nisip punctelor de patru masini piese turnate

Mecanismul de amestecare acţiune nisip de turnare de maşini patru puncte:

Funcţia principală a nisip de amestecare de turnare de maşini este de a amesteca pulbere de fiecare grup uniform, este umiditate şi lut umed şi pasta de lut este acoperită pe suprafaţa de nisip, care este performanţa de tip nisip să se adapteze la forma. Există mai multe tipuri de argila nisip mixer folosit în turnătorie întreprinderile în China: role tip, tip rotor, echilibru roţi şi tip continuu. Producţia pe scară largă de auto piese turnate turnatorie, cerinţele de nisip rapida amestecare, nisip de bună calitate. Mixer de tip rotor, de asemenea, satisface cerinţele de ambele. si mai multe serii de manuale industriale nu sunt foarte mari turnătorii, încă un număr mare de role de tip nisip mixer.

Adăugaţi praf de cărbune de calitate la nisip umed de turnare de maşini poate preveni turnare la producerea nisip lipicioase, dar, de asemenea, poate reduce rugozitatea de piese turnate în mod semnificativ.

Mecanismul actiunii sale este în principal, după cum urmează.

(1) teoria de aer-film izolare a Cărbunelui pulverizat în nisip turnare produce o mulţime de reducerea gazelor, care este format din interfaţa de nisip/metal pentru a forma un strat de gaz, care împiedică de foraj în porii nisip bob de nisip tip fier topit.

(2) organismul coloid etanşare teoria T-groove tip tabel nisip de praf de cărbune devine solid, gel trifazic de lichide şi gaz, extinderea organismul gliala poate preveni bloc nisip cereale porii, utilaje turnare fier topit de foraj în porii nisip cereale.

(3) teoria de oxidare gaze volatile fracţiune de cărbune pulverizat este piroliza la temperatură ridicată şi fază gaz, rezultând într-o cantitate mare de reducere a gazelor, care pot preveni oxidarea fierului lichid şi pentru a evita o reacţie chimică între cuart si oxid de fier nisip.

(4) luminoase carbon anti-umezire teoria turnarea când praf de cărbune în platforma de test de nisip precipită carbon luminoase de cereale rafinate, depozite pe suprafaţa de nisip cereale, utilaje turnare, astfel încât boabe de nisip sunt nu umectat de fier lichid, şi topit fierul este împiedicat să pătrundă în porii nisip cereale de tensiunea superficială. La mecanismul de platforma de fontă, este cunoscut faptul că zgura de cocs de carbon şi volatile, luminoase sunt principalii factori care influenţează efectului de praf de cărbune pe nisip de control.