Valva de turnătorie procesul de fabricaţie are următoarele caracteristici

Supapa de turnare procesul de fabricaţie are următoarele caracteristici:

① supapa turnare procesul şi control procesul de fabricaţie este mai complexă.

Gol de turnare supapa este o structură complexă, numit piese cu pereti subtiri coajă. Piese turnate necesită o suprafaţă netedă, aruncat un cuvânt clar, mai ales pentru a avea un defect de dens. Pentru a îndeplini cerinţele de mai sus, turnare ar trebui să ia o serie de măsuri tehnice, cum ar fi utilizarea unor materiale de modelare mare refractibility şi controlul apei nisip, modelare ar trebui stratificat pentru a asigura duritatea nisip, utilizarea sistem rezonabil capac şi st controlul rict Pouring viteza si temperatura. Datorită cerinţelor tehnice ridicate, procesul de turnare de turnare supapa este mult mai complicat decât turnare generale.

În plus, supapa de turnare în plus faţă de a verifica dimensiunea, precizie locatia si aspectul, iar unele au pentru microstructura, proprietati mecanice, rezistenta la coroziune şi non-distructive de testare şi alte teste, deci valva turnare control procesul este mai complex.

② supapa de turnare pe masina pentru a instala mai greu

Supapa de turnare structura, forma este mai complex, unele părţi sunt piese de subţire, subţire, slab rigiditate. Când de prelucrare pe maşină, de poziţionare şi de prindere sunt mai dificil, atât de des nevoie de un complex de fixare speciale.

Unele părţi de valve, poziţionare a suprafeţei de bază de precizie Inferioară, rugozitatea mare şi, uneori, chiar şi utilizarea de non-prelucrarea suprafetelor de poziţionare. Şi prelucrarea de etanşare de suprafaţă şi alte piese de precizie si rugozitatea cerinţele sunt foarte mari, este dificil pentru a asigura calitatea de prelucrare. Prin urmare, în scopul de a satisface nevoile de procesul, adesea nevoie pentru a îmbunătăţi precizia de poziţionare de suprafaţă şi de a reduce rugozitatea, sau în non-prelucrare suprafaţă prelucrarea suprafetei poziţionare, care creşte complexitatea a valvei procesul de fabricaţie.

③ dificil la masini de prelucrare

Datorită varietate de supapa materiale de turnare, în plus faţă de o varietate de fontă, oţel carbon, cele mai multe dintre sale rezistenţă ridicată, rezistenţă la coroziune şi material greu înalte performanţe de tăiere sunt săraci, este dificil de a realiza piese necesare de proces g precizie şi suprafaţa rugozitate turnare supapa sigilare suprafata formei geometrice acurateţea şi suprafaţa rugozitate cerințele sunt mari, sporind dificultatea de supapa de turnare de prelucrare. În acelaşi timp, valva performanta de taiere materiale de turnare este săraci, dar, de asemenea, să turnare supapa de prelucrare metode, materiale de instrument, cantitatea de tehnologie şi echipamente de tăiere, şi deci a adus o mulţime de noi probleme.

Supapa de turnare de fabricaţie caracteristicile procesului, supapa turnare procesul de fabricaţie şi control proces este mai complexă, supapa de turnare pe masina pentru a instala mai greu, turnare supapa dificil de prelucrare.